Rulouri picante cu carnaciori
PrinteazaRulouri picante cu carnaciori din: carnaciori, carne tocata, ceapa, patrunjel, piure, sos Wrocestershire, sos Tabasco, sare de telina, foitaj, oua.
- 350 g cărnăciori proaspeţi
- 250 g carne tocatâ de vită
- 1 ceapă, răzuită
- 0 mână de pătrunjel proapăt, tocat
- 100 g piure de roşii
- 1 1/2 sos Worcestershire
- 1/2 1 lingură sos Tabasco
- 1 1/2 linguriţe sare de ţelină
- 400 g foitaj
- 2 gălbenuşuri, bătute
Mod de preparare:
Combină carnea decârnâciori, carnea tocatâ. ceapa, pătrunjelul, piureul de roşii, sosul Worcestershire şi Tabasco, sarea.
Taie 2 foi de foitaj în două pe lungime. Aşază amestecul de carne de-alungul celor 4 foi, unge cu ou bătut şi rulează foaia ca să prinzi umplutura la mijloc. Presează marginile foilor ca să nu se desfacă şi dă la rece 30min.
Incinge cuptorul la 6/180 C. Unge cu ou şi taie segmente. Dă la cuptor 25 min.
Pofta buna!