Rulouri picante cu carnaciori
PrinteazaRulouri picante cu carnaciori din: carnaciori, ceapa, carne de vita, patrunjel, sos, sare, foitaj, oua.
- 350 g cârnăciori proaspeţi şi 250 g carne tocată de vită
- 1 ceapă, răzuită
- 0 mână de pătrunjel proapăt, tocat
- 100 g piure de roşii
- 1 1/2 sos Worcestershire
- 1/2 1 lingură sos Tabasco
- 1 1/2 linguriţe sare de ţelină
- 400 g foitaj
- 2 gălbenuşuri, bătute
Mod de preparare:
Combină carnea de cârnăciori, carnea rocată, ceapa, pătrunjelul, piureul de roşii, sosul Worcestershire şi Tabasco, sarea.
Taie 2 foi de foitaj In două pe lungime. Aşază amestecul de carne de-a lungul celor 4 foi, unge cu ou bătut şi rulează foaia ca să prinzi umplutura la mijloc.
Presează marginile foilor ca să nu se desfacă şi dă la rece 30 minute. Incinge cuptorul la 6/180 C. Unge cu ou şi taie segmente. Dă la cuptor 25 minute.
Pofta buna!