Rulouri picante cu carnaciori

Printeaza

Rulouri picante cu carnaciori din: carnaciori, ceapa, carne de vita, patrunjel, sos, sare, foitaj, oua.

Ingrediente:Rulouri picante cu carnaciori

  • 350 g cârnăciori proaspeţi şi 250 g carne tocată de vită
  • 1 ceapă, răzuită
  • 0 mână de pătrunjel proapăt, tocat
  • 100 g piure de roşii
  • 1 1/2 sos Worcestershire
  • 1/2 1 lingură sos Tabasco
  • 1 1/2 linguriţe sare de ţelină
  • 400 g foitaj
  • 2 gălbenuşuri, bătute

 

Mod de preparare:

Combină carnea de cârnăciori, carnea rocată, ceapa, pătrunjelul, piureul de roşii, sosul Worcestershire şi Tabasco, sarea.

Taie 2 foi de foitaj In două pe lungime. Aşază amestecul de carne de-a lungul celor 4 foi, unge cu ou bătut şi rulează foaia ca să prinzi umplutura la mijloc.

Presează marginile foilor ca să nu se desfacă şi dă la rece 30 minute. Incinge cuptorul la 6/180 C. Unge cu ou şi taie segmente. Dă la cuptor 25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.