Rulouri picante de curcan
PrinteazaRulouri picante de curcan din: salvie, rozmarin, ricotta, sare, piper, piept de curcan, kaizer, parmezan, usturoi, ulei de masline.
- 1/2 legatura salvie
- 1 crenguta de rozmarin
- 250 g branza ricotta
- sare
- piper
- 12 bucati piept de curcan (a circa 60 g)
- 6 felii subtiri de kaizer
- 75 g parmezan dat pe razatoare
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Pregătiţi verdeaţa. Puneţi deoparte 12 frunze de salvie. Tocaţi restul împreună cu rozmarinul. Amestecaţi-le cu ricotta şi condimentaţi-le cu sare şi piper. Bateţi carnea şi condimentaţi-o.
Tăiaţi feliile de kaizer în două şi aşezaţi câte o jumătate pe câte un şniţel.
Intindeţi amestecul de brânză peste şniţele şi presăraţi cu parmezan. Rulaţi-le, aşezaţi câte o frunză de salvie pe fiecare şi fixaţi cu o scobitoare.
Curăţaţi usturoiul, tocaţi-l, amestecaţi-l cu ulei şi ungeţi cu el rulourile de curcan. Prăjiţi-le într-o tigaie grill cca. 15 minute.
Rulouri picante de curcan
Poftă bună!