Rulouri picante de curcan

Printeaza

Rulouri picante de curcan din: salvie, rozmarin, ricotta, sare, piper, piept de curcan, kaizer, parmezan, usturoi, ulei de masline.

Ingrediente:Rulouri_picante_de_curcan

  • 1/2 legatura salvie
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 250 g branza ricotta
  • sare
  • piper
  • 12 bucati piept de curcan (a circa 60 g)
  • 6 felii subtiri de kaizer
  • 75 g parmezan dat pe razatoare
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pregătiţi verdeaţa. Puneţi deoparte 12 frunze de salvie. Tocaţi restul împreună cu rozmarinul. Amestecaţi-le cu ricotta şi condimentaţi-le cu sare şi piper. Bateţi carnea şi condimentaţi-o.

Tăiaţi feliile de kaizer în două şi aşezaţi câte o jumătate pe câte un şniţel.

Intindeţi amestecul de brânză peste şniţele şi presăraţi cu parmezan. Rulaţi-le, aşezaţi câte o frunză de salvie pe fiecare şi fixaţi cu o scobitoare.

Curăţaţi usturoiul, tocaţi-l, amestecaţi-l cu ulei şi ungeţi cu el rulourile de curcan. Prăjiţi-le într-o tigaie grill cca. 15 minute.

Rulouri picante de curcan

Rulouri_picante_de_curcan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.