Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi

Printeaza

Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi din: piept de pui, pesmet, parmezan, patrunjel, sare, piper, usturoi, lamaie, paprika, unt.

Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului.

Săracă în grăsimi saturate:

Carnea de pui are un conținut redus de grăsimi saturate în comparație cu alte surse de proteine animale, cum ar fi carnea roșie. Acest lucru poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.

Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6.

Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi

 

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui, feliat
  • 60gr pesmet
  • 40gr parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf piper
  • 1 catel usturoi, tocat
  • 1 lamaie
  • 1 praf paprika
  • 60gr unt

 

Mod de preparare:

Amestecati pesmet, parmezan, patrunjel, sare si piper. Topiti untul si adaugati usturoiul.

Dati puiul prin sosul de unt apoi prin pesmet si formati apoi rulouri pe care le prindeti cu scobitori.

Asezati intr-o tava, stoarceti sucul de lamaie peste si adaugati untul ramas. Dati la cuptor la 170C timp de 1 ora.

Serviti rulourile calde cu garnitura si salata, dupa preferinta.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulouri de vinete cu piept de pui din: piept de pui, vinete, cartofi, masline, parmezan, unt, usturoi, sare, piper, mozzarella. Ingrediente: mijlocul de la 8 jumătăți de piept de pui 4 vinete 4 cartofi mari 100 g măsline 100 g parmezan 1 linguriță unt 1 cățel de usturoi sare piper 50 g mozzarella   Mod […]

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui din: costita afumata, ficatei de pui, piper, scobitori. Ingredinte: 1/2 kg. costita afumata 1/2 kg. ficatei de pui piper scobitori   Mod de preparare Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de […]

 

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu porumb din: piept de pui, porumb, ardei, morcovi, vin, apa, sare, ulei. Poate iti place si: Piept de pui in aspic   Piept de pui in aspic din: piept de pui, sunca presata, oua, morcovi, castraveti murati, gelatina, sare, vegeta si piper alb.   Ingrediente:  200 g piept de pui […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.