Rulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel
PrinteazaRulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel din: crema de branza, piept de pui, bacon, sunca de praga, dovlecel, unt, vin, salvie, sare, piper.
- 160 g crema de branza
- 4 piepti de pui dezosati
- 100 g bacon
- 100 g sunca de praga
- 1 dovlecel
- 30 g unt
- 1 pahar vin alb
- salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea. Aşezi peste ea o folie alimentară de plastic şi baţi cu ciocănelul de bucătărie. Speli dovlecelul şi îl dai prin răzătoarea mare. Storci bine şi-l amesteci cu crema de brânză, sare şi piper după gust. întinzi pasta obţinută peste piepţii de pui şi aşezi deasupra o felie de şuncă.
Rulezi carnea şi înveleşti în bacon tăiat subţire, apoi legi cu sfoară. Incingi o tigaie cu unt, în care adaugi şi frunzele de salvie. Pui rulourile la rumenit. Umezeşti cu vin până se evaporă. Când s-au rumenit, laşi flacăra mică şi mai ţii 35 de minute. Le serveşti calde, după ce ai eliminat sforile.
Rulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel
Pofta buna!