Rulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel din: crema de branza, piept de pui, bacon, sunca de praga, dovlecel, unt, vin, salvie, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_din_piept_de_pui_cu_sunca_si_dovlecel

  • 160 g crema de branza
  • 4 piepti de pui dezosati
  • 100 g bacon
  • 100 g sunca de praga
  • 1 dovlecel
  • 30 g unt
  • 1 pahar vin alb
  • salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea. Aşezi peste ea o folie alimentară de plastic şi baţi cu ciocănelul de bucătărie. Speli dovlecelul şi îl dai prin răzătoarea mare. Storci bine şi-l amesteci cu crema de brânză, sare şi piper după gust. întinzi pasta obţinută peste piepţii de pui şi aşezi deasupra o felie de şuncă.

Rulezi carnea şi înveleşti în bacon tăiat subţire, apoi legi cu sfoară. Incingi o tigaie cu unt, în care adaugi şi frunzele de salvie. Pui rulourile la rumenit. Umezeşti cu vin până se evaporă. Când s-au rumenit, laşi flacăra mică şi mai ţii 35 de minute. Le serveşti calde, după ce ai eliminat sforile.

Rulouri din piept de pui cu sunca si dovlecel

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_sunca_si_dovlecel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.