Rulouri de porc cu cimbru
PrinteazaRulouri de porc cu cimbru din: pulpa de porc, ciuperci, ulei, carnati de porc, oua, smantana, castraveti murati, faina, maghiran, cimbru.
- 1 kg pulpa de porc
- 500 g ciuperci
- 2 linguri ulei
- 250 g carnati de porc
- 5 oua
- 150 g smantana
- 2-3 castraveti murati
- 1 lingura faina
- maghiran
- cimbru
Mod de preparare:
Fierbi 3 ouă tari. Cureţi ciupercile, le tai în felioare şi le înăbuşi puţin în ulei, amestecând delicat, până când scade tot sosul pe care şi l-au lăsat.
Când ciupercile se răcesc, le amesteci împreună cu ouăle rămase, bătute cu puţină sare.
Adaugi castraveţii tăiaţi în cubuleţe, maghiran şi cimbru după gust.
Tai pulpa de porc în felii, ca pentru şniţele, după care le baţi cu ajutorul unui ciocan pentru şniţele.
Pe fiecare bucată de carne, pui un strat de compoziţie cu ciuperci, bucăţi de ou fiert şi cârnaţii.
Rulezi şi aşezi rulourile în tavă.
Torni deasupra smântână amestecată cu făina şi introduci tava în cuptor pentru 30 de minute, la foc mediu.
Serveşti rulourile cu garnitură de legume sau cu orez fiert.
Rulouri de porc cu cimbru
Pofta buna!