Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi din: piept de pui, pesmet, parmezan, patrunjel, sare, piper, usturoi, lamaie, paprika, unt. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Săracă în grăsimi saturate: […]
Rulouri de pui cu bacon
PrinteazaRulouri de pui cu bacon din: piept de pui, branza camembert, unt, bacon afumat, sare, usturoi, piper negru, cartofi si cimbru.
- 400 g piept de pui
- 100 g branza camembert
- 100 g unt
- 12 bucati abcon afumat
- sare
- 2-3 catei de usturoi
- piper negru macinat
petru garnitura:
- 200 g branza camembert
- 6 cartofi cu coaja rosie
- cimbru uscat si macinat
Mod de preparare:
Se feliază pieptul de pui. Se bat feliile cu ciftcanul de şniţele, se condimentează cu sare, piper şi se ung cu unt şi usturoi pisat.
Pe bucata de carne se aşază un cubulet de camembert, se rulează şi apoi se înfăşoară bucata de bacon.
Se prind rulourile cu scobitori şi se pun în tavă. Se dă tava la cuptor şi se rumenesc.Se fierb cartofii între timp.
După ce au fiert, se scot, se răcesc, se feliază şi se trec prin crema de camembert topită în prealabil.
Se ornează cu cimbru uscat.
Rulouri de pui cu bacon
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi
Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz
Pofta buna!
ce frumos arata rulourile
Cele mai simple si bune rulouri!