Rulouri de pui cu carnati de vin
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de rulouri de pui cu carnati de vin, patrunjel, ardei rosu, unt, apa, sare, piper alb.
- 600 g piept de pui
- 3 linguri de pătrunjel tocat mărunt
- 300 g cârnăciori de vin
- 1 ardei roşu
- 50 g unt
- 100 ml apă
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Se porţionează carnea şi se bate cu un ciocan de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se presară pătrunjelul tocat. Din carnaţii cruzi se scoate umplutura.
Se întinde umplutura de cârnaţi peste carne. Se pun rulourile de pui într-un vas uns cu unt, se toarnă apa şi se aşază în cuptor pentru 40 de minute. Se servesc cu cartofi şi roşii prăjite în unt şi cu sosul rezultat la coacere.
Rulouri de pui cu carnati de vin
Pofta buna!