Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete

Printeaza

Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete din: piept de pui, oua, cascaval, sare, piper, ulei, vin alb, dovlecei, vinete, faina, rosii,  ardei coloraţi diferit.

 

Ingrediente:

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 4 ouă
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
  • 2 dovlecei
  • 1 vânătă
  • făină
  • 2 roşii
  • 2 ardei coloraţi diferit

 

Mod de preprarare:

Pieptul de pui îl baţi cu bătătorul de şniţele, pentru a obţine două „foi” cât mai întinse. Fierbi ouăle tare şi razi caşcavalul.

Pe fiecare „foaie” de ruladă pui ouăle şi pre­sari caşcavalul, apoi wlezi şi prinzi cu scobitori. Ungi cu ulei şi pre­sari sare şi piper sau condimente pentru carnea de pui.

Cele două rulade le aşezi într-o tavă şi torni 1 ceşcuţă cu vin, una cu apă şi 2-3 linguri ulei. Dai la cuptor cam 30 de minute, stropind ruladele din când în când, cu sosul din tavă.

Cureţi dovleceii de toajă şi îi tai împreună cu vânătă, în rondele. Presari rondelele cu sare, piper, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei, apoi le scoţi pe şerveţele absor­bante.

Când serveşti la masă, pui pe un platou de jur-împrejur felii­le de dovlecel şi de vinete, iar în centru aşezi ruladele tăiate felii. Peste legume şi carne, poţi pune felii de roşii şi ardei.

 

Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete

Rulouri_de_pui_cu_garnituta_de_dovlecel_si_vinete

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.