Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete
PrinteazaRulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete din: piept de pui, oua, cascaval, sare, piper, ulei, vin alb, dovlecei, vinete, faina, rosii, ardei coloraţi diferit.
Ingrediente:
- 2 bucăţi piept de pui
- 4 ouă
- 200 g caşcaval
- sare
- piper
- ulei
- vin alb
- 2 dovlecei
- 1 vânătă
- făină
- 2 roşii
- 2 ardei coloraţi diferit
Mod de preprarare:
Pieptul de pui îl baţi cu bătătorul de şniţele, pentru a obţine două „foi” cât mai întinse. Fierbi ouăle tare şi razi caşcavalul.
Pe fiecare „foaie” de ruladă pui ouăle şi presari caşcavalul, apoi wlezi şi prinzi cu scobitori. Ungi cu ulei şi presari sare şi piper sau condimente pentru carnea de pui.
Cele două rulade le aşezi într-o tavă şi torni 1 ceşcuţă cu vin, una cu apă şi 2-3 linguri ulei. Dai la cuptor cam 30 de minute, stropind ruladele din când în când, cu sosul din tavă.
Cureţi dovleceii de toajă şi îi tai împreună cu vânătă, în rondele. Presari rondelele cu sare, piper, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei, apoi le scoţi pe şerveţele absorbante.
Când serveşti la masă, pui pe un platou de jur-împrejur feliile de dovlecel şi de vinete, iar în centru aşezi ruladele tăiate felii. Peste legume şi carne, poţi pune felii de roşii şi ardei.
Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete
Pofta buna!