Rulouri cu pui, maghiran si lapte din: piept de pui, Grana Padano, miez de pâine înmuiat în lapte, maghiran, pătrunjel, unt, ulei de măsline extravirgin, vin alb sec, sare, piper.
Ingrediente:
4 felii de piept de pui
60 g de Grana Padano rasă
80 g miez de pâine înmuiat în lapte
1 mână de maghiran
1 legătură de pătrunjel tocat
30g de unt
1 linguriţă de ulei de măsline extravirgin
100 ml de vin alb sec
sare
piper
Mod de preparare:
Tocaţi fin maghiranul şi amestecaţi cu miezul de pâine stors, cu Grana Padano, pătrunjelul, sare şi piper.
Presăraţi o mână din amestecul obţinut pe fiecare, felie de piept de pui rulând apoi.
Prindeţi fiecare rulou cu o scobitoare sau legaţi cu aţă alimentară.
Topiţi untul într-o tigaie cu ulei, rumeniţi ruladele şi atunci când sunt aurii pe toate părţile, stingeţi cu vinul.
Lăsaţi să se evapore vinul, pe foc, timp de 2/3 minute. Săraţi şi piperaţi.
Rulouri de pui in sos de rosii din: piept de pui, mozzarella, sare, piper, faina, spanac, lapte batut, parmezan, mustar, pasta de rosii, usturoi, ulei, busuioc, zahar. Ingrediente: 1 kg piept de pui 300 g brânza mozzarella sare şi piper negru după gust făină pentru înveliş Pentru umplutură: 400 g spanac curăţat 400 g lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.