Rulouri de pui cu mozzarella si spanac

Printeaza

Rulouri de pui cu mozzarella si spanac din: piept de pui, spanac, mozzarella, alune, sare, ulei.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_cu_mozzarella_si_spanac

  • 4 felii piept de pui
  • 300 g spanac
  • 100 g mozzarella
  • 100 g alune
  • sare
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Spanacul se opăreşte maximum 5 minute în apă clocotită, se scoate şi se scurge. Carnea se pune între două foi de folie alimentară şi se bate cu ciocanul special.

Apoi se presară cu sare. Spanacul se toacă mărunt şi se repartizează pe fiecare felie întinzându-l uniform.

Peste spanac se pune câte un cubulet de mozzarella, se rulează, se leagă şi apoi se rumenesc ruladele în ulei încins.

Se scot din tigaie, se trec prin alunele maruntite si se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie. Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Rulouri de pui cu mozzarella si spanac

Rulouri_de_pui_cu_mozzarella_si_spanac

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.