Rulouri de pui cu mozzarella si spanac
PrinteazaRulouri de pui cu mozzarella si spanac din: piept de pui, spanac, mozzarella, alune, sare, ulei.
- 4 felii piept de pui
- 300 g spanac
- 100 g mozzarella
- 100 g alune
- sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Spanacul se opăreşte maximum 5 minute în apă clocotită, se scoate şi se scurge. Carnea se pune între două foi de folie alimentară şi se bate cu ciocanul special.
Apoi se presară cu sare. Spanacul se toacă mărunt şi se repartizează pe fiecare felie întinzându-l uniform.
Peste spanac se pune câte un cubulet de mozzarella, se rulează, se leagă şi apoi se rumenesc ruladele în ulei încins.
Se scot din tigaie, se trec prin alunele maruntite si se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie. Se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Rulouri de pui cu mozzarella si spanac
Pofta buna!