Rulouri de pui cu prune si cascaval

Printeaza

Rulouri de pui cu prune si cascaval din: piept de pui, cascaval, prune, vin rosu, zeama de lamaie, scortisoara, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_cu_prune_si_cascaval

  • 8 felii piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 12 prune
  • 125 ml vin rosu
  • 50 ml bulion
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura faina alba
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi feliile de carne ca pentru şniţel şi le presari cu sare şi cu piper. Pe fiecare felie de carne pui câte 1 felie de caşcaval şi 1/2 prună. Rulezi pacheţelele, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi dai tava la cuptor.

Rumeneşti puţin făina, apoi o stingi cu bulionul şi torni vinul. După câteva clocote, adaugi prunele rămase tăiate felii şi continui fierberea.

La sfârşit, pui zeama de lămâie şi scorţişoara. Acest sos îl serveşti alături de rulourile de carne coapte.

Rulouri de pui cu prune si cascaval

Rulouri_de_pui_cu_prune_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.