Rulouri de pui cu prune

Printeaza

Rulouri de pui cu prune din: piept de pui, cascaval, prune, vin rosu, bulion, zeama de lamaie, scortisoara, faina, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 felii piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 12 prune
  • 125 ml vin rosu
  • 50 ml bulion
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi feliile de carne ca pentru şniţel şi le presari cu sare şi cu piper. Pe fiecare felie de carne pui câte 1 felie de caşcaval şi 1/2’prună. Rulezi pacheţelele, le pui într-o tavă unsă cu ulei şi dai tava la cuptor. Rumeneşti puţin făina, apoi o stingi cu bulionul şi torni vinul.

După câteva clocote, adaugi prunele rămase tăiate felii şi continui fierberea. La sfârşit, pui zeama de lămâie şi scorţişoara. Acest sos il servesti alaturi de rulourile de carne coapte.

Rulouri de pui cu prune

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Cred ca am gasit reteta ideala pentru duminica, sper sa le placa prietenilor mei 🙂

  2. O sa fac si eu rulourile de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.