Rulouri de pui cu salvie si rosii

Printeaza

Rulouri de pui cu salvie si rosii din: spanac congelat, sare, rosii cherry, salvie, piept de pui, unt cu verdeata, salam uscat, supa, paste late, vin alb, amidon si piper.

Ingrediente:

  • 40 g spanac congelat
  • sare
  • 50 g roşii cherry
  • 1 crenguţă salvie
  • 2 bucati piept de pui (a 75 g)
  • 30 g unt cu verdeaţă
  • 25 g salam uscat, tăiat felii subţiri
  • 1 linguriţă ulei
  • 100 ml supă
  • 60 g paste late
  • 50 ml vin alb
  • 1/2 linguriţă amidon
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulouri de pui cu salvie si rosii: Cufundaţi spa­nacul în apă fierbinte cu sa­re, apoi lăsaţi-l să se scurgă. Spălaţi roşiile cherry şi salvia, curătati-le si tăiati-le, roşiile în jumătăţi şi salvia mărunt.

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi ungeţi-o cu jumătate din un­tul cu verdeaţă.

Presăraţi, de asemenea, feliile de salam şi spanacul, rulaţi bucăţile de carne.şi fixaţi-le cu scobitori.

Prăjiţi rulourile în ulei. Adăugaţi roşiile, restul de -unt, turnaţi supa şi fierbeţi totul cca. 15 minute.

Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiu­nilor de pe pachet. Puneţi salvia şi vinul în sosul rămas diţpă ce aţi prăjit rulourile.

Fierbeţi sosul, legaţi-l cu ami­don şi condimentaţi-l bine. Răsturnaţi pastele într-o stre­curătoare şi scurgeţi-le.

Serviţi-le alături de rulourile pre­gătite mai înainte şi ornaţi totul cu puţină salvie.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.