Rulouri de pui cu salvie si rosii
PrinteazaRulouri de pui cu salvie si rosii din: spanac congelat, sare, rosii cherry, salvie, piept de pui, unt cu verdeata, salam uscat, supa, paste late, vin alb, amidon si piper.
Ingrediente:
- 40 g spanac congelat
- sare
- 50 g roşii cherry
- 1 crenguţă salvie
- 2 bucati piept de pui (a 75 g)
- 30 g unt cu verdeaţă
- 25 g salam uscat, tăiat felii subţiri
- 1 linguriţă ulei
- 100 ml supă
- 60 g paste late
- 50 ml vin alb
- 1/2 linguriţă amidon
- piper
Mod de preparare:
Rulouri de pui cu salvie si rosii: Cufundaţi spanacul în apă fierbinte cu sare, apoi lăsaţi-l să se scurgă. Spălaţi roşiile cherry şi salvia, curătati-le si tăiati-le, roşiile în jumătăţi şi salvia mărunt.
Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi ungeţi-o cu jumătate din untul cu verdeaţă.
Presăraţi, de asemenea, feliile de salam şi spanacul, rulaţi bucăţile de carne.şi fixaţi-le cu scobitori.
Prăjiţi rulourile în ulei. Adăugaţi roşiile, restul de -unt, turnaţi supa şi fierbeţi totul cca. 15 minute.
Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Puneţi salvia şi vinul în sosul rămas diţpă ce aţi prăjit rulourile.
Fierbeţi sosul, legaţi-l cu amidon şi condimentaţi-l bine. Răsturnaţi pastele într-o strecurătoare şi scurgeţi-le.
Serviţi-le alături de rulourile pregătite mai înainte şi ornaţi totul cu puţină salvie.
Poftă bună!