Rulouri de pui cu sos de capsuni

Printeaza

Rulouri de pui cu sos de capsuni din: piept de pui, capsuni, cascaval, miere, unt, lamaie, sare, piper, boia.

Ingrediente:Rulouri de pui cu sos de capsuni

  • 1 piept de pui file
  • 250 g căpşune
  • 150 g caşcaval
  • 1 lingură cu miere
  • 1 lingură cu unt
  • 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • boia dulce
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Spală carnea, şterge-o cu un şervet şi tai-o în felii mai groase.

Bate uşor bucăţile de carne şi condimentează-le cu sare, piper, boia, busuioc şi oregano.

Presară caşcaval ras şi rulează. Prinde rulourile cu scobitori şi rumeneşte-le în ulei.

Intre timp, taie căpşunele în jumătăţi. Trage-le în unt şi miere până se leagă bine siropul.

La final, stropeşte cu suc de lămâie.

Serveşte rulourile de pui cu sosul de căpşune.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri_de_pui_cu_gutui_si_alune

Rulouri de pui cu gutui si alune

Rulouri de pui cu gutui si alune din: piept de pui, ceapa, unt, gutui, alune, sare, piper, nucsoara, branza, vin. Ingrediente: 2 fileuri de piept de pui 1/2 ceapă mică 3 linguri unt 2 gutui 2 linguri alune mărunţite sare piper nucşoară 200 g brânză Brie 1 pahar vin alb   Mod de preparare: Decojeşti […]

 

Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete

Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete din: piept de pui, oua, cascaval, sare, piper, ulei, vin alb, dovlecei, vinete, faina, rosii,  ardei coloraţi diferit. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 4 ouă 200 g caşcaval sare piper ulei vin alb 2 dovlecei 1 vânătă făină 2 roşii 2 ardei coloraţi diferit Mod de […]

 

Rulouri de pui cu salvie si rosii

Reteta zilei: Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto

Rulouri de pui umplute, invelite in prosciutto din: rosii uscate, piept de pui, sare, piper, maioneza, busuioc, prosciutto, ulei de masline, sos de rosii. Poate te intereseaza si: Copane de pui cu sos, la cuptor Rulouri de pui cu rosii, prosciutto si cascaval Rulada de pui cu broccoli si tarhon Ingrediente:  4 jumatati de rosii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.