Rulouri de rechin
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri de rechin cu:rechin, spanac, dovlecel, ardei gras, ceapa, branza de vaci, uleiu de masline, sare.
- 700g cotlete de rechin
- 200g spanac
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 200g branza de vaci
- 1 dovlecel mic
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin ulei. Adaugă spanacul opărit în apă cu sare şi tocat.
Amestecă uşor şi lasă să se întrepătrundă aromele. Pune apoi brânza de vaci şi potriveşte gustul de sare.
Separat, îndepărtează osul de la fiecare bucată de cotlet de rechin, bate uşor cu podul palmei, după care rulează astfel încât să obţii un butoiaş.
Prinde în scobitoare să nu se desfacă şi umple uşor cu amestecul de spanac.
Rulourile astfel obţinute aşază-le într-o tavă şi stropeşte-le cu puţin ulei.
Printre ele, pune ardeiul şi dovlecelul tăiate mărunt. Lasă la cuptor cel mult 20-30 de minute şi serveşte cât este cald.
Rulouri de rechin
Pofta buna!