Gogoșari în sos de muștar și bulion din: gogosari, ceapa, usturoi, ulei de masline, mustar, bulion, zahar, sare, piper, otet de mere. Ingrediente: 500 g gogoșari mari, curățați și tăiați în jumătate 1 ceapă mare, tocată fin 2 căței de usturoi, tocați 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de muștar 400 g bulion […]
Rulouri cu sfecla
PrinteazaRulouri cu sfecla din: sfecla coapta, lapte, faina, ou, crema de branza, praf de copt, ceapa verde, ulei de masline, marar verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g sfeclă coaptă
- 200 ml lapte
- 200 g făină
- 2 ouă
- 400 g cremă de brânză
- 1 vârf de cuţit de praf de copt
- 1-2 fire de ceapă verde
- 2 linguriţe cu ulei de măsline
- mărar verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rulouri cu sfecla: Pasează într-un robot sfecla coaptă împreună cu ouăle, uleiul şi laptele. Când ai obţinut o compoziţie omogenă, adaugă făina cernută şi praful de copt.
Amestecă bine ca să nu se formeze cocoloaşe. Compoziţia seamănă cu cea de clătite, doar că este mai groasă. Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de capt şi dă la cuptorul încins până se coace. Pentru siguranţă, înţeap-o cu o scobitoare (dacă iese curată din aluat, foaia de sfeclă este coaptă).
Toaca mărunt ceapa verde şi mărarul şi amestecă-le cu crema de brânză. Potriveşte gustul de sare şi piper şi unge cu atenţie foaia de sfeclă.
Rulează ajutându-te de hârtia de copt şi feliază cu grijă, folosind un cuţit cu lama subţire sau doar aţă de bumbac. Serveşte imediat.
Poftă bună!
Gogoșari în sos de muștar și bulion