Rulouri cu somon afumat

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri de somon afumat, oua, faina, lapte, sare, marar, cascaval, unt, branza mascarpone.

Ingrediente omleta:Rulouri cu somon afumat

  • 6 ouă
  • 2 linguri făină
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • o legătură mărar
  • 50 g caşcaval ras
  • 30 g unt

Ingrediente crema de brânză:

  • 200 g brânză mascarpone
  • o legătură mărar
  • 200 g somon file afumat

Mod de preparare:

Se alege mărarul, se spală şi se toacă mărunt, apoi se amestecă într-un bol împreună cu brânza mascarpone şi cu un praf de sare. Intre timp, se sparg ouăle, se bat bine cu telul şi se presară un praf de sare.

Făina se cerne şi se omogenizează cu laptele călduţ, se adaugă caşcavalul ras, mărarul tocat mărunt şi ouăle bătute.

Compoziţia obţinută se toarnă în tigaia în care s-a topit un cubuleţ de unt şi se prăjeşte la foc mic, ca o clătită, cu foarte mare atenţie ca să nu se rupă. Se răsuceşte uşor, apoi se aşază pe o bucată de folie pentru a se putea rula.

După ce s-a răcit omleta, se întinde crema de brânză, se aşază feliile de somon şi se rulează astfel încât să nu se rupă. Se lasă la rece aproximativ o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.