Rulouri cu somon si branza – usor de preparat
PrinteazaRulouri cu somon si branza din: prosciutto, somon, gorgonzola, vin alb, rosii cherry, unt, sare.
- 4 felii de prosciutto
- 300 g somon
- 150 g gorgonzola
- 100 ml vin alb
- 100 g rosii cherry
- 75 g unt
- sare
Mod de preparare:
Taie somonul în două bucăţi şi condimentează cu sare. Separat, freacă gorgonzola împreună cu 50 de grame de unt.
Unge fiecare bucată de peşte cu pasta de gorgonzola şi înfăşoară în prosciutto.
Rulourile astfel obţinute aşază-le într-un vas termorezistent uns cu restul de unt.
Printre ele, pune roşiile cherry. Stropeşte totul cu vin şi lasă la cuptor, la foc mic, 20-25 de minute.
Rulouri cu somon si branza
Pofta buna!