Rulouri cu somon si brânză

Printeaza

O reteta de rulouri cu somon si branza din: somon, branza mascarpone, branza brie, nuca, piper, zeama de lamaie, capere, ulei de masline si chivas.

Ingrediente:Rulouri cu somon si brânză

  • 8-12 felii de somon uşor afumat
  • 150 g brânză mascarpone
  • 100 g brânză brie
  • 100 g nucă măcinată
  • un praf piper
  • zeama de la 1 -2 lămâi
  • 1-2 linguriţe capere mici
  • ulei de măsline
  • chivas pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se desfac bucăţile de somon şi se stropesc cu zeama de la 1-2 lămâi şi puţin ulei de măsline. Se lasă la rece. Se toacă nuca julien, se umezeşte şi se coace câteva minute. Se scoate după ce a devenit crocantă şi se lasă să se răcorească.

Separat, se amestecă brânza mascarpone cu cea brie, se pasează cu blenderul şi se obţine o cremă consistentă şi cu un gust deosebit. Se taie câteva fire de chivas, se adaugă în compoziţie, se pun nuca, piperul şi caperele. Se omogenizeaza si se asaza crema pe fiecare felie de somon.

Se ruleaza si se serveste ornata cu chives.

Rulouri cu somon si brânză

Rulouri cu somon si brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.