Rulouri cu spanac şi branză

Printeaza

Rulouri cu spanac şi branză din: foitaj, spanac, leurda, branza feta, ceapa verde, oua, sare, piper, nuca, seminte de susan, unt, busuioc, tarhon.

Ingrediente:Rulouri cu spanac şi branză

  • două pachete de foitaj
  • 500 g spanac
  • două legături de leurdă
  • 300 g brânză feta
  • o legătură de ceapă verde
  • 3 ouă
  • sare, piper
  • 100 g nucă măcinată
  • 50 g seminţe de susan
  • unt pentru tavă
  • busuioc
  • tarhon

Preparare:

Spanacul, ceapa verde şi leurda se spală, se scurg de apă şi se toacă mărunt. Se poate folosi maşina de tocat sau robotul de bucătărie.

Ingredientele de mai sus se pun într-un vas mai mare, împreună cu brânza feta sfărâmată, nuca măcinată şi seminţele de susan. Se lasă deoparte. Se adaugă două ouă bătute, sare şi piper după gust.

Se amestecă totul şi se lasă să se odihnească zece minute. Foile de foitaj se dezgheaţă la temperatura camerei, se pun pe un tocător de lemn şi se întind puţin cu sucitorul. Se presară compoziţia de spanac pe foi, se rulează şi se taie în bucăţi egale.

Se aşază într-o tavă unsă cu unt. Se ung cu ou bătut şi se introduc în cuptorul încins. Se ţin circa 20-30 de minute la foc mediu, se scot din tavă şi se lasă să se răcească zece minute.

Rulouri cu spanac şi brânză

Rulouri_cu_spanac_si_branza

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulouri cu spanac si branza

2 comentarii

  1. O sa incerc si eu, arata bine rulourile cu branza si spanac

  2. Foarte bune aceste rulouri cu spanac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.