Rulouri cu şuncă şi caşcaval
PrinteazaO reteta de rulouri cu sunca si cascaval din: oua, faina, lapte, apa minerala, sare, ulei, cascaval, sunca, sare si piper.
- 2 oua
- 100 g faina
- 100 ml lapte
- 5 linguri apa minerala
- sare
- 3 linguri ulei
Pentru umplutura:
- caşcaval tăiat felii
- şunca
- beţe pentru frigarui / scobitori
- piper / sare
Mod de preparare:
Făina, ouăle, sarea, laptele şi apa minerală se mixează într-un castron, iar aluatul format se lasă la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ungi o tigaie cu ulei şi o pui pe foc, preparând clătitele. După ce acestea sunt gata, feliile de caşcaval şi şunca sunt puse pe clătite, care sunt rulate şi apoi tăiate în rulouri mai mici.
Rulourile sunt prinse cu beţe pentru frigărui sau cu scobitori, sunt aşesate pe farfurii şi presărate cu piper sau sare, după gust.
Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Pofta buna!