Rulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi
PrinteazaRulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi din: pâine albă, frunze de pătrunjel, frunze de busuioc, ulei de măsline, brânză ricotta, şuncă de Parma, sare de Himalaya, piper cu lamaie.
Ingrediente:
- 8 felii de pâine albă
- 1 mână de frunze de pătrunjel
- 1 mănă de frunze de busuioc
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 150 g brânză ricotta
- 150 g şuncă de Parma
- sare de Himalaya
- piper cu lamaie
- busuioc si patrunjel pentru decor
Mod de preparare:
Indepărtează coaja de la feliile de pâine şi pune-o la uscat (o transformi la nevoie în pesmet pentru şniţele crocante).
Pune patru felii de pâine pe câte o folie de aluminiu.
Amestecâ într-un blender pâtrunjelui şi busuiocul pânâ ce obţii o pasta.
Adaugâ branza ricotta şi asezoneazâ cu sare de Himalaya şi piper cu lâmâie proaspăt măcinat.
Unge cele patru felii de pâine cu acest amestec, pune deasupra şunca de Parma şi acoperâ-le cu restul de felii de pâine.
Cu ajutorul foliei de aluminiu, ruleazâ strâns şi dâ la frigider o orâ.
Inainte de a le servi, derulează folia şi, cu un cuţit cu lamă subţire, feliazâ fiecare rulou.
Serveste-le cu busuioc şi pătrunjel verde.
Rulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi
Pofta buna!