Rulouri de sunca cu crema de branza

Printeaza

Rulouri de sunca cu crema de branza din: sunca de praga, oua, boia dulce, ceapa verde, crema de branza, unt.

Ingrediente:Rulouri_de_sunca_cu_crema_de_branza

  • 200 g şuncă de Praga
  • 3 ouă
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura ceapă verde
  • 2 cutii cremă de brânză
  •  unt

 

Mod de preparare:

Feliile de şuncă se taie în jumătate şi se ung cu un strat subţire de unt.

Se pregăteşte o omletă din 3 ouă, la care se adaugă o linguriţă de boia dulce.

Pe jumătate din feliile de şuncă se pun fâşii de omletă egale ca lăţime cu feliile de şuncă şi se formează rulouri care se fixează cu scobitori.

Ceapa verde se toacă foarte mărunt şi se amestecă cu crema de brânză.

Se ung restul de felii de şuncă cu crema de brânză, se formează rulouri şi se fixează cu scobitori.

Rulouri de sunca cu crema de branza

Rulouri_de_sunca_cu_crema_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rulouri de paine cu sunca

Rulouri de paine cu sunca din: salata verde, apa, paine alb, unt, cascaval, sunca afumata. Ingredinte: o salata verde 2 cepe de apa o piine alba pentru toast 100 g unt 4 felii cascaval 4 felii sunca afumata     Mod de preparare O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Painea se […]

 

Rulouri cu sunca si branza de vaci

Rulouri cu sunca si branza de vaci

Rulouri cu sunca si branza de vaci din: sunca, branza, unt, ceapa, patrunjel, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 4 felii mari de şuncă 500 g brânză de vaci unt 1 legătură ceapă verde 2 legături pătrunjel proaspăt 1/2 legătură usturoi verde (3 căţei de usturoi) sare şi piper   Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul, tocate […]

 

Rulouri cu sunca si rosii

Rulouri cu ciuperci si sunca

Rulouri cu ciuperci si sunca din: sunca, mazare, ciuperci, oua, lapte, pasta de rosii, patrunjel, faina, untura, sare. Ingrediente: 8 felii şuncă 3 linguri mazăre boabe 4 linguri ciuperci fin tăiate 6 ouă 1 cană lapte 5 linguri pastă de roşii 1 legătură pătrunjel verde 2 linguri făină albă untură sare   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.