Rulouri cu sunca si susan
PrinteazaRulouri cu sunca si susan din: bacon, cascaval, sunca de praga, faina, seminte de susan, ou, sare, untdelemn.
- 4 felii de bacon
- 150 g cascaval
- 150 g felii de sunca de praga
- 2 linguri faina
- 50 g seminte de susan
- 1 ou
- sare
- 100 ml untdelemn pentru prajit
Mod de preparare:
Tai caşcavalul în felii subţiri. Suprapui câte o felie de bacon, una de caşcaval şi una de şuncă.
Rulezi şi prinzi ruloul cu scobitori. Treci rulourile prin făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi prin susan.
Le prăjeşti în uleiul încins, la foc mediu, întorcându-le pe toate părţile, până se rumenesc frumos.
Le serveşti calde, cu salată verde sau le poţi consuma reci, ca aperitiv, după ce le-ai tăiat în rondele.
Rulouri cu sunca si susan
Pofta buna!