Rulouri umplute cu crab
PrinteazaRulouri umplute cu crab din: aluat, batoane de crab, ulei de masline, ou si sare.
Ingrediente:
- 400 g aluat de patiserie
- 50 g batoane de crab
- ulei de măsline
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Se întinde aluatul de patiserie într-o foaie subţire şi se taie bucăţi de 3 cm lăţime şi 20 cm lungime. Se ung cu ulei şi se pune în interior câte un baton din carne de crab, după care se rulează.
Se pun rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se unge fiecare rulou cu oul bătut, după care se dă cu sare. Se coc în cuptorul preîncălzit la 220 °C, după care se dă focul la 180°C şi se lasă până când capătă o culoare aurie. Se pot servi cu spanac sau salată de legume şi vin alb.
Inainte de rulare, se pot stropi batoanele de crab cu suc de lămâie şi puţin piper.
Rulouri umplute cu crab
Pofta buna!