Rulouri umplute cu crab

Printeaza

Rulouri umplute cu crab din: aluat, batoane de crab, ulei de masline, ou si sare.

Ingrediente:

  • 400 g aluat de patiserie
  • 50 g batoane de crab
  • ulei de măsline
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare:

Se întinde aluatul de patiserie într-o foaie subţire şi se taie bucăţi de 3 cm lăţime şi 20 cm lungime. Se ung cu ulei şi se pune în interior câte un baton din carne de crab, după care se rulează.

Se pun rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se unge fiecare rulou cu oul bătut, după care se dă cu sare. Se coc în cuptorul preîncălzit la 220 °C, după care se dă focul la 180°C şi se lasă până când capătă o culoare aurie. Se pot servi cu spanac sau salată de legume şi vin alb.

Inainte de rulare, se pot stropi batoanele de crab cu suc de lămâie şi puţin piper.

Rulouri umplute cu crab

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.