Rulouri umplute cu crema de lapte

Printeaza

Rulouri umplute cu crema de lapte din: drojdie, zahar, oua, untura, margarina, lapte dulce, faina, galbenusuri.

Ingrediente pentru aluat:Rulouri umplute cu crema de lapte

  • 1 lingură drojdie
  • 1 lingură zahăr
  • 2 ouă
  • 1 lingură untură sau margarină
  • 1 pahar lapte dulce
  • făină cât cuprinde

Ingrediente pentru cremă:

  • 2 gălbenuşuri
  • 1 l lapte dulce
  • 2 linguri făină
  • 1 cană zahăr
  • 1/2 pachet margarină

Mod de preparare:

Pregatesti aluatul, freci drojdia cu zaharul, adaugi oualele, untura, laptele si faina cat cuprinde. Din aluatul obtinut întinzi o foaie de 2 cm grosime, din care tai bucăţi pe care le rulezi pe un tub. Prăjeşti aluatul în ulei sau untură.

Pregăteşti crema, freci gălbenuşurile cu zahărul la bain-marie, apoi adaugi treptat laptele şi făina. Amesteci încontinuu până se îngroaşă compoziţia, iar la final iei de pe foc şi încorporezi margarină.

Scoţi rulourile de pe tub, apoi le umpli cu crema răcită. Le pudrezi cu zahăr şi le păstrezi la rece.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.