Rulouri umplute cu carne de curcan
PrinteazaRulouri umplute cu carne de curcan din: vanata, carne de curcan, ou, patrunjel, usturoi, ulei, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, cascaval, sare, piper.
- 1 vânătă
- 400 g carne curcan, tocată
- 1 ou
- 1 mână pătrunjel
- 2-3 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 lingură pastă de tomate
- 400 ml suc de roşii
- 1 ceapă
- 50 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai vânătă felii lungi, le sărezi şi le laşi la scurs 2 ore, după care le speli şi le ştergi cu un şervet din hârtie. Le frigi pe grătarul încins, pe ambele părţi, până se rumenesc uşor.
Căleşti ceapa tocată în ulei, adaugi carnea, sare şi piper după gust, pasta de tomate şi usturoiul pisat.
Acoperi şi laşi să fiarbă până scade zeama, amestecând constant. Laşi la răcorit şi amesteci cu oul şi cu pătrunjelul tăiat fin.
Aşezi 2-3 linguri de umplutură pe fiecare felie de vânătă şi rulezi. Pui rulourile în tavă, torni sosul de roşii şi razi caşcavalul.
Dai vasul la cuptor, 30 de minute.
Rulouri umplute cu carne de curcan
Pofta buna!