Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită

Printeaza

Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită din: frunze de varza, carnaciori, branza topita, faina, pesmet, oua, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 10 frunze de varza
  • 10 carnaciori
  • 10 felii branza topita felii
  • 7 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei

 

Mod de preparare:

Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită: Frunzele de varză le treci prin apa clocotită, apoi le laşi la scurs. îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.

Pe fiecare frunză de varză pui o felie de brânză, un cârnăcior şi rulezi la fel ca şi sarmale­le.

Baţi ouăle cu două linguri de apă minerală, sare şi piper. Fiecare rulou îl treci prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Rulourile pot fi servite ca şi aperitiv sau cu o garnitură de orez ori legume.

 

Pofta buna!

 

 

 

Crackers de Secară

Crackers de Secară: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru gustările zilnice. Bogate în fibre și nutrienți esențiali, aceste gustări crocante sunt ideale pentru a fi savurate alături de diverse toppinguri sau dip-uri. Secară, fiind un ingredient cu un conținut ridicat de fibre, contribuie la sănătatea digestivă și oferă […]

 

Clătite cu Spirulină și Afine

Clătite cu Spirulină și Afine – sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau brunch. Spirulina, o algă albastru-verde, este cunoscută pentru conținutul său ridicat de proteine, vitamine și minerale, în timp ce afinele adaugă un gust dulce și sunt bogate în antioxidanți. Această rețetă combină ambele ingrediente pentru a crea un preparat […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.