Rulouri cu varza si carnaciori cabanos

Printeaza

O reteta de rulouri cu varza si carnaciori cabanos din: aluat de placinta, varza, cabanos, unt, galbenus, ulei si patrunjel verde.

Ingrediente:Rulouri cu varza si carnaciori cabanos

  • un pachet de aluat pentru plăcintă
  • 300 g varză
  • 500 g cabanos
  • 20 g de unt
  • un gălbenuş
  • o lingură de ulei
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se crestează cârnăciorii şi se prăjesc în ulei amestecat cu unt. Se adaugă varza desărată şi tăiată fideluţă, pătrunjelul verde tocat şi se mai ţin 5 minute pe foc.

Se pun sare şi piper şi se lasă să se răcorească. Se taie în patru, pe lat, şi se pune umplutură în fiecare fâşie. Se rulează şi se lipesc marginile alu­atului cu mâna umedă.

Se aşază rulourile în tava de copt, se ung cu gălbenuş diluat cu puţină apă, se cres­tează şi se coc circa 30 de minute. Se servesc calde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.