Rulouri cu varza si carnaciori cabanos
PrinteazaO reteta de rulouri cu varza si carnaciori cabanos din: aluat de placinta, varza, cabanos, unt, galbenus, ulei si patrunjel verde.
- un pachet de aluat pentru plăcintă
- 300 g varză
- 500 g cabanos
- 20 g de unt
- un gălbenuş
- o lingură de ulei
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se crestează cârnăciorii şi se prăjesc în ulei amestecat cu unt. Se adaugă varza desărată şi tăiată fideluţă, pătrunjelul verde tocat şi se mai ţin 5 minute pe foc.
Se pun sare şi piper şi se lasă să se răcorească. Se taie în patru, pe lat, şi se pune umplutură în fiecare fâşie. Se rulează şi se lipesc marginile aluatului cu mâna umedă.
Se aşază rulourile în tava de copt, se ung cu gălbenuş diluat cu puţină apă, se crestează şi se coc circa 30 de minute. Se servesc calde.
Poftă bună!