Rulouri de vinete albe

Printeaza

Rulouri de vinete albe din: vinete albe, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri de vinete albe

  • 3 vinete albe
  • 200 g boabe de porumb
  • 100 g cuşcuş
  • 1 ardei iute
  • 100 g morcovi carote
  • 100 g ciuperci din conservă
  • 3 roşii
  • 2 ardei capia
  • 100 ml ulei
  • sare şi piper
  • 1 legătură mărar verde

 

Mod de preparare:

Se încinge o tigaie de teflon (fără ulei) şi se prăjesc vinetele tăiate fâşii subţiri.

Se curăţă morcovii, se taie bucăţele şi se călesc 5 min. în ulei.

Intr-o oală se pune la fiert apa, se adaugă cuşcuşul şi se lasă să se umfle. Se amestecă apoi cuşcuşul cu morcovul, boabele de porumb şi ciupercile tăiate mărunt, se condimentează după gust cu sare şi piper şi se toarnă puţin ulei.

Se umplu feliile de vinete cu amestecul de legume şi cuşcuş, se rulează şi se pun pe un platou.

Se presară deasupra vinetelor mărar tocat şi se servesc alături de felii de roşii şi ardei capia. După gust, se poate adăuga ardei iute, tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.