Rulouri de vinete albe din: vinete albe, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 vinete albe 200 g boabe de porumb 100 g cuşcuş 1 ardei iute 100 g morcovi carote 100 g ciuperci din conservă 3 roşii 2 ardei capia 100 ml ulei sare şi piper 1 […]
Rulouri de vinete cu ciuperci
PrinteazaRulouri de vinete cu ciuperci din: vinete, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper.
- 3 vinete
- 200 g porumb
- 100 g cuşcuş
- 1 ardei iute
- 100 g morcovi
- 100 g ciuperci
- 3 roşii
- 2 ardei capia
- 100 ml ulei
- sare şi piper
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Se încinge o tigaie de teflon (fără ulei) şi se prăjesc vinetele tăiate fâşii subţiri.
Se curăţă morcovii, se taie bucăţele şi se călesc 5 minute în ulei.
Intr-o oală se pune la fiert apa, se adaugă cuşcuşul şi se lasă să se umfle.
Se amestecă apoi cuşcuşul cu morcovul, boabele de porumb şi ciupercile tăiate mărunt, se condimentează după gust cu sare şi piper şi se toarnă puţin ulei.
Se umplu feliile de vinete cu amestecul de legume şi cuşcuş, se rulează şi se pun pe un platou.
Se presară mărar tocat şi se servesc alături de felii de roşii şi ardei capia.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!