Rulouri de vinete la cuptor din: vanata, dovlecel, rosii uscate, crema de branza, galbenusuri, usturoi, otet din orez, ulei cu aroma de rozmarin, sare, piper si masline.
Ingrediente:
1 vânătă mai mare
1 dovlecel
2 roşii uscate conservate în ulei
500 g cremă de brânză
2 gălbenuşuri
1 căţel de usturoi
1 lingura oţet din orez
1 lingura ulei cu aromă de rozmarin
sare
piper
6-7 măsline tăiate felii
Mod de preparare:
Se curăţă dovlecelul şi vânăta şi se taie felii subţiri, pe lung.
Pe grătarul încins, se pun feliile de dovlecel şi de vânătă cât să prindă culoare şi să se înmoaie puţin.
Se scot şi se lasă să se răcească.
Crema de brânză se amestecă cu gălbenuşurile, roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul tocat mărunt, oţetul şi lingura de ulei şi se condimentează cu sare şi piper, după care se omogenizează compoziţia.
Feliile de dovlecel şi de vânătă se ung cu un strat subţire de cremă, se pun câte 3-4 feliuţe de măsline, apoi se rulează şi se aşază într-o formă rotundă termorezistentă, unsă cu ulei.
Rulourile se coc în cuptorul preîncălzit la 200° C, timp de 20-25 de minute.
Când sunt gata, se ornează cu rozmarin proaspăt şi se servesc cu restul de cremă de brânză.
Rulouri de vinete cu porumb din: vinete, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 vinete 200 g boabe de porumb 100 g cuşcuş 1 ardei iute 100 g morcovi carote 100 g ciuperci din conservă 3 roşii 2 ardei capia 100 ml ulei sare şi piper 1 legătură mărar […]
Rulouri de vinete cu cuscus din: vinete, porumb, cuscus, ardei iute, morcovi, ciuperci, rosii, ardei capia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 vinete 200 g porumb 100 g cuşcuş 1 ardei iute 100 g morcovi 100 g ciuperci 3 roşii 2 ardei capia 100 ml ulei sare şi piper 1 legătură mărar verde Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.