castravete, busuioc, coriandru, menta, patrunjel, usturoi, ghimbir, ardei iute, ulei de masline, zeama de lamaie, suc de castraveti si avocado. Este o supa usor de preparat si extrem de gustoasa, potrivita pentru orice ocazie. Ingrediente: 1 castravete, cu coajă 1 castravete, curăţat de coajă ½ cană de busuioc proaspăt […]
Rulouri de vinete la cuptor
PrinteazaRulouri de vinete la cuptor din: vanata, dovlecel, rosii uscate, crema de branza, galbenusuri, usturoi, otet din orez, ulei cu aroma de rozmarin, sare, piper si masline.
Ingrediente:
- 1 vânătă mai mare
- 1 dovlecel
- 2 roşii uscate conservate în ulei
- 500 g cremă de brânză
- 2 gălbenuşuri
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingura oţet din orez
- 1 lingura ulei cu aromă de rozmarin
- sare
- piper
- 6-7 măsline tăiate felii
Mod de preparare:
Rulouri de vinete la cuptor: curăţă dovlecelul şi vânăta şi se taie felii subţiri, pe lung.
Pe grătarul încins, se pun feliile de dovlecel şi de vânătă cât să prindă culoare şi să se înmoaie puţin. scot şi se lasă să se răcească.
Crema de brânză se amestecă cu gălbenuşurile, roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul tocat mărunt, oţetul şi lingura de ulei şi se condimentează cu sare şi piper, după care se omogenizează compoziţia.
Feliile de dovlecel şi de vânătă se ung cu un strat subţire de cremă, se pun câte 3-4 feliuţe de măsline, apoi se rulează şi se aşază într-o formă rotundă termorezistentă, unsă cu ulei.
Rulourile se coc în cuptorul preîncălzit la 200° C, timp de 20-25 de minute.
Când sunt gata, se ornează cu rozmarin proaspăt şi se servesc cu restul de cremă de brânză.
Pofta buna!
carne de pasare, ceapa, rosii, porumb, mozzarella, ou, unt, tarate de ovaz, cimbru, sare de mare si piper alb. O pizza usor de preparat si foarte gustoasa. Aluatul se prepara ca aici. Aluat de pizza Ingrediente: 800 g carne de pasare 1 ceapa 4 rosii 1 conserva porumb 250 […]