Tocăniță de Vinete cu Orez Brun: Este o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și hrănitoare. Această rețetă combină aroma bogată și textura cremoasă a vinetelor cu beneficiile nutriționale ale orezului brun. Ideală pentru prânz sau cină, tocănița de vinete este nu doar delicioasă, ci și ușor de preparat, fiind o opțiune perfectă pentru cei […]
Rulouri cu vinete prajite
PrinteazaRulouri cu vinete prajite din: vanata, branza feta, sos marinara, seminte de chilli, piper, busuioc si ulei de masline.
Ingrediente:
- o vanata mare, fara seminte
- doua felii groase de branza feta
- 3-4 linguri de sos marinara ( suc de rosii, ceapa, usturoi si busuioc)
- seminte de chilli uscate
- piper si busuioc verde
- ulei de masline
Mod de preparare:
Tai vânătă pe lung, în felii subţiri, pe care le prăjeşti foarte puţin în ulei încins, apoi le scurgi bine.
Formezi apoi rulourile, ungând feliile de vânătă cu sosul marinara şi presărând, după gust, brânză feta zdrobită.
Serveşti rulourile ornate cu busuioc verde, cu sos fierbinte alături şi pâine de casă.
Rulouri cu vinete prajite
Pofta buna!
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, chimion, coriandru, curcuma, sare, piper, marar sau patrunjel. Este o opțiune culinară excepțională pentru cei care apreciază bucătăria vegetariană sau doresc să încerce ceva nou și exotic. Această rețetă combină gustul moale al vinetelor […]
Rețetă Carpaccio de Vinete – Cum să prepari o delicatesă la tine acasă
Rețetă Carpaccio de Vinete – Cum să prepari o delicatesă la tine acasă din: vinete, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, usturoi, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 2 vinete mari 2 linguri ulei de măsline extra virgin Sucul de la 1 lămâie 2 căței de usturoi, zdrobiți Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust […]