Rulouri de vită cu ficăţei şi legume

Printeaza

Rulouri de vită cu ficăţei şi legume 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita
  • 1/2 kg ficăţei de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe roşii
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • piper
  • pătrunjel verde
  • 1 cană vin alb

Garnitura:

  • 3 cartofi
  • 3 mere

 

Mod de preparare:

Rulouri de vită cu ficăţei şi legume: Tai carnea felii subţiri, ca pentru şniţele. Cureţi ceapa, speli şi le toci mărunt.

Le înăbuşi apoi pe foc cu puţin ulei şi apă, pui sare şi piper după gust.

Ficăţeii îi speli şi îi scurgi de apă. lei apoi fiecare felie de carne şi pui pe ea o lingură de legume înăbuşite, 1 ficăţei (după mărime) şi câteva felii de ciuperci. Rulezi şi prinzi rulourile cu scobitori, ca să nu se des­facă.

Apoi cureţi cartofii de coajă, îi tai felii, decojeşti merele şi le scoţi sâmburii, le tai felii şi le aşezi pe toate într-o tavă unsă cu ulei.

Pui peste ele rulourile, torni vinul, potriveşti de sare şi piper şi dai tava la cuptor, la foc mic, timp de 2 ore.

Când scoţi tava din cuptor, presari pătrunjel verde tocat.

Le aduci la masă când le-ai scos din cuptor. Decorezi cu feliile de cartofi tăiate cu un cuţit special, feliile de mere şi totul presărat cu pătrunjel fin tocat.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.