Rulouri de vita cu sos picant

Printeaza

O reteta de rulouri de vita cu sos picant din: pulpa de vitel, sare grunjoasa, piper, usturoi, ulei de masline, vin rosu, unt, ardei capia, rosii, pasta de curry, ulei de masline si patrunjel.

Ingrediente:Rulouri de vita cu sos picant

  • 600 g pulpa de vitel
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • o capatana usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 50 g unt

pentru sos:

  • 4 ardei capia
  • 500 g rosii
  • o lingura pasta de curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în felii subţiri. Se ung cu unt şi ulei şi se condimentează cu sare, usturoi pisat şi piper. Se rulează strâns. Se înfige în fiecare rulou câte un băţ de frigărui şi se aşază în tavă. Se stropesc cu vin şi se coc la 180°C.

Se opăresc roşiile şi se coc ardeii. După ce s-au copt, se curăţă şi se pasează. Roşiile se decojesc şi se pasează şi ele. Piureul de roşii şi pasta de ar­dei se amestecă cu sare, curry şi ulei şi se lasă să scadă la foc mic. Rulourile se servesc cu sos, ornate cu pătrunjel.

Rulouri de vita cu sos picant

Rulouri de vita cu sos picant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.