Varză de Bruxelles cu usturoi și bacon din: varza de bruxelles, ulei de masline, ceapa, bacon, usturoi, sare, piper. Pentru o aromă mai bogată, puteți înlocui uleiul de măsline cu unt. Puteți adăuga și alte condimente, cum ar fi chimen, oregano sau rozmarin. Varza de Bruxelles este o legumă bogată în nutrienți și are un […]
Rulouri de vitel in sos aromat
PrinteazaRulouri de vitel in sos aromat din: vrabioara de vitel, seminte de coariandru, unt, morcovi, ceapa verde, usturoi, suc de rosii, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g vrabioara de vitel
- 1 lingura seminte de coriandru
- 100 g unt
- 2 morcovi
- 2 fire ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- suc de rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi vrăbioara de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi cu şerveţele absorbante.
Tăiaţi carnea în feliuţe subţiri, presăraţi-o cu sare şi piper şi bateti-o cu ciocanul de şniţele.
Tocaţi cât mai mărunt ceapa, apoi amestecaţi cu untul şi coriandru.
Intindeţi amestecul peste feliile de carne împreună cu morcovii tăiati fâşii. Prindeţi rulourile cu scobitori. încingeţi într-o tigaie uleiul şi untul rumeniţi 30-40 de secunde căţeii de usturoi, apoi scoateţi-i.
Rumeniţi rulourile timp de 2 minute iar apoi puneţi în uleiul aromatizat sucul de roşii.
Potriviţi de sare şi piper şi acoperiţi tigaia cu un capac. Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit circa 15 minute.
Serviţi rulourile cu salată de varză roşie şi cartofi copţi.
Rulouri de vitel in sos aromat
Pofta buna!
Pui crocant cu caju din: albusuri de ou, caju, piept de pui, ulei, amidon, zahar, sare, sherry. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru […]