Rulouri de vitel in sos rece de iaurt
PrinteazaO reteta de rulouri de vitel in sos rece de iaurt din: vrabioara de vitel, iaurt, sos de rosii, seminte de coriandru, unt, usturoi verde, marar, sare si piper.
- 500 g vrabioara de vitel
- 200 g iaurt
- 2 linguri sos de rosii
- 1 lingurita rasa seminte de coriandru
- 100 g unt
- 2 fire de usturoi verde
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Taiati carnea in feliute subtiri, presarati-o cu sare si piper si bateti-o cu ciocanul de nistele.
Tocati cat mai marunt usturoiul si mararul, apoi amestecati-le cu 50 g unt inmuiat. Intindeti amestecul obtinut pe feliile de carne si rulati-le. Prindeti rulourile cu scobitori si prajiti-le in unt pana cand se patrund si se rumenesc bine pe toate partile.
Pentru sos, amestecati aiurtul cu sosuld e rosii, semintele de coriandru sfaramate, sare si piper. Serviti rulourile fierbinti cu sosul de iaurt rece si ornati cu marar.
Rulouri de vitel in sos rece de iaurt
Pofta buna!