Cele mai bune APERITIVE: Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente: 1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul […]
Aperitive cu icre de cod din: icre de cod, lamaie, limeta, ulei, faina, lapte, oua, drojdie, unt, sare. Ingrediente: 200 g icre de cod 1 lămâie 1 limetă 300 ml ulei de floarea-soarelui 250 g făină 300 ml lapte 3 ouă 12 g drojdie 20 g unt sare Mod de preparare: Pentru a pregăti […]
Aperitive din creveti cu miere din: creveti, usturoi, paine, masline, miere, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 32 creveţi 1 căţel de usturoi 1 pâine ulei de măsline miere 4 rămurele de pătrunjel sare şi piper Mod de preparare: Foloseşte pâine mai veche de o zi, pe care o tai în felii. Curăţă usturoiul, taie-l în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Merita incercata aceasta reteta