carne de porc, usturoi, boia de ardei dulce, unt, ulei de masline, sare, piper, vin alb sec, legume. Ingrediente: 1 bucată de carne de porc (umăr sau coapsă), aproximativ 2-3 kg 4 căței de usturoi, tăiați felii subțiri 2 linguri de boia de ardei dulce 2 […]
Salam de biscuiti cu crema de ciocolata
PrinteazaSalam de biscuiti cu crema de ciocolata din: biscuiti, cacao, unt, lapte condensat, crema de ciocolata, nuci pecan.
Ingrediente:
- ½ kg biscuiti
- 1/2 cana cacao
- 200 g unt, la temperatura camerei
- 1/2 cani lapte condensat
- 1/3 cesti crema de ciocolata
- 1 cana nuci pecan
Mod de preparare:
Salam de biscuiti cu crema de ciocolata: Dati la blender biscuitii. Adaugati apoi cacao si se amesteca pentru a se combina. adauga untul , crema de ciocolata si lapte condensat. Se amesteca pentru a se combina.
Spargeti nucile pecan in bucati mai mici, se adauga in amestecul de ingrediente. Puneti aluatul in folie alimentara si rulati. Dati la frigider cateva ore, apoi feliati si serviti.
Pofta buna!
Pomana Porcului: Rețetă Delicioasă pentru Cină Festivă
Istoria Bucătăriei Mexicane: O Călătorie Culinară
Bucătăria mexicană, recunoscută pentru diversitatea și bogăția sa de arome, este rezultatul unei îmbinări fascinante de influențe culturale și istorice. Această călătorie gastronomică ne poartă de la rădăcinile indigene ale civilizațiilor aztece și mayașe, prin perioada colonială spaniolă, până la evoluția modernă a bucătăriei Tex-Mex. Rădăcinile Pre-Columbiene Bucătăria mexicană […]
Salata de avocado cu lime este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru cei care urmăresc o dietă low-carb. Această salată combină cremozitatea bogată a avocado cu prospețimea și aciditatea sucului de lime, creând un echilibru perfect de arome. Avocado este un superaliment […]