Salam de biscuiti cu nuca si rahat

Printeaza

Salam de biscuiti cu nuca si rahat din: biscuiti, apa, margarina, cacao, nuci, rahat, zahar, esenta de rom.

Ingrediente:

  • 1/2 kg biscuiţi
  • o cană de apă
  • 1 pachet de margar­ină
  • 2 linguri cacao
  • nuci tăiate mărunt
  • rahat
  • 2 căni de zahăr
  • esenţă de rom

Mod de preparare:

Apa se fierbe cu zahărul până se obţine un si­rop. Se adaugă cacao, se mai fierbe puţin.

Se ia de pe foc şi se adaugă margarină, nucile tăiate mărunt, rahatul tăiat mărunt şi biscuiţii zdrobiţi.

Se amestecă bine, se adaugă esenţele, se fac rulo­uri care se învelesc în celofan şi se dau la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Asta i desertul copilariei 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.