Ciorbă de spanac cu bacon și mărar din: spanac, bacon, usturoi, orez, oua, faina, lapte, sare, piper, ulei, otet, marar, condimente. Ingrediente: ½ kg spanac 150 g bacon 4 căței de usturoi 1 lingură orez 4 ouă 4 linguri făină 400 ml lapte sare piper ulei oțet mărar 1 linguriță condimente pentru ciorbă […]
Salam de biscuiti cu rom
PrinteazaSalam de biscuiti cu rom din: biscuiti, apa, margarina, cacao, nuci, rahat, zahar, esenta de rom.
Ingrediente:
- 1/2 kg biscuiţi
- o cană de apă
- 1 pachet de margarină
- 2 linguri cacao
- nuci tăiate mărunt
- rahat
- 2 căni de zahăr
- esenţă de rom
Mod de preparare:
Salam de biscuiti cu rom: Apa se fierbe cu zahărul până se obţine un sirop.
adaugă cacao, se mai fierbe puţin. ia de pe foc şi se adaugă margarină, nucile tăiate mărunt, rahatul tăiat mărunt şi biscuiţii zdrobiţi.
amestecă bine, se adaugă esenţele, se fac rulouri care se învelesc în celofan şi se dau la frigider.
Pofta buna!
Sarmale traditionale cu carne de porc, slanina si sunca afumata
Sarmale traditionale cu carne de porc, slanina si sunca afumata din: orez, carne de porc, slanina, morcov, ceapa, sunca afumata, zeama de varza, rosii, boia, varza murata, frunze de dafin, cimbru, ulei, sare, piper, malai, smantana, ardei iute. Ingrediente: 250 g orez 500 g carne de porc 150 g slănină 1 morcov 2 cepe […]