Salam de biscuiti cu cafea
Printeaza- 900 ml lapte
- 1 kg biscuiti normali
- 1 pachet de margarina
- 11 linguri cu varf zahar
- 5 linguri cu varf cacao
- 2-3 linguri cafea
- 3 sticlute esenta rom
- 700-800 g rahat
Mod de preparare:
Se rup biscuitii si se taie rahatul intr-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana se topesc. Se da vasul de pe foc si se adauga cacaua si cafeaua si se amesteca pana nu mai raman cocolosi eventual cu un tel.
Se mai da intr-un clocot si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti si rahat stafide) si se amesteca pana ce se omogenizeaza.
Pentru aceasta compozitie aveti nevoie de 3 foi de ciolofan. Compozitia se imparte din ochi in 3 si se ruleaza ca un salam.Se taie felii.
Pofta buna!