Salam de biscuiti cu nuca romaneasca

Printeaza

Salam de biscuiti cu nuca romaneasca din: biscuiti, margarina, nuca, ciocolata, zahar, cacao.

Ingrediente:Salam de biscuiti cu nuca romaneasca

  • 250 g biscuiţi
  • 150 g margarină
  • 1 cană miez de nucă
  • 100 g ciocolată
  • 2 linguri zahăr
  • 1 lingură cacao
  • 1 lingură esenţă de rom
  • 4 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Se rup biscuiţii bucăţi şi se amestecă cu miezul de nucă. Se topesc într-o cratiţă, la foc mic, margarina cu puţină sare şi zahărul şi se amestecă până se dizolvă.

Se rupe ciocolata şi se adaugă peste margarină, amestecând până se topeşte. Se ia cratiţa de pe foc, se adaugă cacao şi esenţă de rom, se amestecă şi se lasă să se răcească.

Se înglobează biscuiţii şi nuca.

Se răstoarnă compoziţia în mijlocul unei hârtii de copt, se rulează şi se leagă bine capetele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.