Salam de biscuiti de post

Printeaza

Salam de biscuiti de postSalam de biscuiti de post

Ingrediente:

  • 400 g biscuiţi de post
  • 200 g zahăr pudră
  • 100 g miez de nucă
  • cacao
  • 200 g rahat

 

Mod de preparare:

Rupi biscuiţii mărunt, iar miezul de nucă îl tai cu cuţitul. Intr-o cratiţă pui rahatul la topit, la foc moale, cu puţină apă, să se dizolve. După ce s-a topit rahatul, pui biscuiţii, nucile şi cacaoa. Amesteci bine, până ce com­poziţia devine omogenă. Laşi la răcit.

Pe o coală de pergament pui zahărul pudră întins într-un strat mai gros pe lungimea pe care o doreşti. Torni apoi compoziţia şi rulezi, dându-i formă de salam. Dai salamul la rece şi îl serveşti tăiat felii.

Salam de biscuiti

Salam_de_biscuiti .jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.