Salam de ciocolata alba cu cirese si cocos
PrinteazaSalam de ciocolata alba cu cirese si cocos din: cireşe, zahar, unt, biscuiti, ciocolata alba, nuca de cocos, zahar pudra.
Ingrediente:
- 150 g cireşe
- 100 g zahăr
- 200 g unt
- 200 g biscuiţi
- 200 g ciocolată albă
- nucă de cocos
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Rupi ciocolata în bucăţi şi o topeşti la bain-marie sau la cuptorul cu microunde. Speli cireşele şi le scoţi sâmburii, lăsându-le întregi.
Freci untul cu zahărul până devină cremos, apoi încorporezi uşor cioqolata topită. Sfărâmi biscuiţii şi îi adaugi în compoziţia cu unt, la fel şi cireşele.
Pe o foaie de copt presari nucă de cocos sau zahăr pudră. Pui compoziţia deasupra şi rulezi, pentru a formaun salam.
Dai la frigider cel puţin 2 ore. O altă variantă este aceea cu ciocolată şi biscuiţi cu cacao.
Salam de ciocolata alba cu cirese si cocos
Pofta buna!