Salata a la Neapole
PrinteazaSalata a la Neapole din: fasole verde, morcovi, sfecla rosie, mazare, rosii, oua, marar, maioneza, mustar, piper, sare si o cutie cu sardele.
Ingrediente:
- fasole verde
- morcovi din soiul carote
- sfeclă roşie
- mazăre
- roşii
- ouă
- mărar
- maioneză
- muştar
- piper
- sare
- o cutie cu sardele
Mod de preparare:
Fierbeţi în cantităţi egale, dar separat, morcovi, fasole, sfeclă, apoi tăiaţi totul în rondele fine.
Puneţi legumele în salatieră. Adăugaţi apoi felii de roşii, mazăre fiartă, ouă fierte tari şi tăiate în felii rotunde sau în sferturi.
Combinaţi salata cu maioneză şi muştar, potriviţi-o de sare şi piper. Decoraţi preparatul, înainte de a-l aduce la masă, cu maioneză şi sardele.
Salata a la Neapole
Pofta buna!
Buna salata asta, o s-o icnerc si eu