Salata acrisoara cu varza rosie si morcovi

Printeaza

Salata acrisoara cu varza rosie si morcovi din: zeama de lamaie, coaja de lamaie, zahar tos, sos tabasco, sos pentru gratar, maioneza, varza rosie, ceapa rosie, morcovi, patrunjel.

 

Ingrediente:Salata_acrisoara_cu_varza_rosie_si_morcovi

  • zeama si coaja de la 2 lamai
  • 2 linguite zahar tos
  • 1 lingura piure de rosii
  • cateva picaturi de sos tabasco
  • 2 linguri sos pentru gratar
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 varza rosie, taiata fideluta
  • 1 ceapa rosie, taiata felii
  • 2 morcovi, razuiti
  • 1 legatura mica de patrunjel proaspat, tocat marunt

 

Mod de preparare:

Combină cu telul zeama şi coaja de lămâie cu zahărul tos. Adaugă piureul de roşii, sosul Tabasco, sosul de gratar şi maioneza.

Intr-un bol larg, combină legumele cu amestecul preparat, amestecând pentru a se unge uniform.

Păstrează la rece până în momentul servirii.

Salata acrisoara cu varza rosie si morcovi

Salata_acrisoara_cu_varza_rosie_si_morcovi

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Varza cu cartofi la cuptor sub crusta de cascaval

Salata de varza si morcovi cu sos picant de iaurt

O reteta de salata de varza si morcovi cu sos picant de iaurt din: varza alba, morcovi, iaurt degresat, ceapa rosie, ardei iute verde, coriandru, sos de menta, sare, zahar, cumin si boia. Ingrediente: 125 g varză albă tăiată fideluţă 125 g morcovi raşi pentru sos: 125 g iaurt degresat 1 lingură ceapă roşie, tocată […]

Salata cu morcovi si varza murata

Salata cu morcovi si varza murata

Salata cu morcovi si varza murata din: morcovi, varza murata, praz, ulei, cmbru uscat, masline. Ingrediente: 300 g morcovi 200 g varza murata un fir de praz 2 lingurite ulei cimbru uscat 10-15 masline   Mod de preparare: Morcovii se rad si se amesteca cu varza murata taiata fideluta, prazul taiat rondele, uleiul, maslinele si […]

 

retete

Salata cu orez, branza si legume

Salata cu orez, branza si legume din: orez, supa de legume, ulei de masline, rozmarin, usturoi, masline, cas, ceapa rosie, cartofi, vinete, dovlecei, ulei de masline, sparanghel, portocala, frunze de spanac, sare, piper. Ingrediente: 250 g orez de preferință cu bobul lung 700 ml supă de legume 2 linguri ulei de măsline 2 lingurițe rozmarin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.