Salată Aida
PrinteazaSalată Aida
Ingrediente:
- 500 g andive
- 250 g roşii
- 1—2 ardei graşi
- 1 albuş (tocat)
- maioneză dintr-un gălbenuş
- 1 linguriţă muştar
Mod de preparare:
Salată Aida: Curăţăm andivele, le spălăm, le uscăm într-o cirpă, le tăiem ca tăiţeii şi le punem într-un castron sau într-o salatieră.
Curăţăm roşiile de pieliţă şi de seminţe, le tăiem după dorinţă în cuburi sau ca tăiţeii, dar ceva mai mari.
Tăiem ardeii graşi (proaspeţi sau conserve) de asemenea ca tăiţeii. Punem totul într-un vas şi dăm sare şi piper.
Preparăm o maioneză dintr-un gălbenuş, amestecăm cu muştar şi cu albuş tocat.
Scurgem zeama lăsată de legume, punem maioneza şi amestecăm bine cu salata.
Pofta buna!