Salată Aida

Printeaza

Salată Aida

Ingrediente:

  • 500 g andive
  • 250 g roşii
  • 1—2 ardei graşi
  • 1 albuş (tocat)
  • maioneză dintr-un gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar

 

Mod de preparare:

Salată Aida: Curăţăm andivele, le spălăm, le uscăm într-o cirpă, le tăiem ca tăiţeii şi le pu­nem într-un castron sau într-o salatieră.

Curăţăm roşiile de pieliţă şi de se­minţe, le tăiem după dorinţă în cuburi sau ca tăiţeii, dar ceva mai mari.

Tăiem ardeii graşi (proaspeţi sau con­serve) de asemenea ca tăiţeii. Punem to­tul într-un vas şi dăm sare şi piper.

Preparăm o maioneză dintr-un gălbe­nuş, amestecăm cu muştar şi cu albuş tocat.

Scurgem zeama lăsată de legume, pu­nem maioneza şi amestecăm bine cu sa­lata.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.