Salata de alge

Printeaza

Salata de alge din: alge, ciuperci, usturoi, fistic, castravete, sos de soia, susan, ardei.

Ingrediente:Salata de alge

  • 10-15 g alge uscate
  • 10-15 g ciuperci urechi de lemn
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 ceaşcă fistic crud
  • 1 castravete mediu
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • 1 linguriţă ardei iute

 

Mod de preparare:

Algele şi urechile de lemn se rehidratează în apă rece 20 minute.

Se taie castravetele cubuleţe. Usturoiul se toacă mărunt şi se amestecă cu o lingură de ulei de susan şi o lingură de sos de soia.

Sosul se toarnă peste alge, urechi şi castravete.

Se presară fistic şi ardei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.